Nőnap… a Nők napja

Lányok, húgok, nővérek, feleségek, anyák, nagymamák, barátnők, kollégák. Szépséges nők.

Gyakran hallom, hogy ha az anya jól van, az egész család jól van. Egyre erősebben hiszem, hogy ezt a kört tágabban kellene értelmezni: ha a Nő jól van, a körülötte élők, a körülötte lévők is jól vannak. És ha a körülötte lévők jól vannak, akkor akár mindenki is lehet jól. Akkor akár a világ is lehet egy jobb hely.

Nők… Ahogy körbe nézek, mindenhol csupa csodálatos és erős nőt látok magam körül. A családomban és a barátaim körében.

Nőket, akik az erejüket örömteli teremtés és növekedés helyett gyakran küzdelemre fordítják. Nőket, akik küzdöttek egy jobb életért, küzdöttek gyásszal, küzdöttek gyermekért, szülőért, férjjel, válással, magánnyal vagy épp önmagukkal.

Nőket, akiknek a története egyedi és mégis mindennapos. Bármelyikünké lehet, az enyém, a Tiéd.

Látom a küzdelmeiket, és hogy van, aki kér segítséget, van, aki egymaga küzd. És látom, hogy a kettő között mekkora a különbség! Mélyen hiszem, hogy nem kell egyedül menni ezen az úton, hogy aki kér, az kap segítséget, és hogy segítséget kérni nem a gyengeség vagy a kudarc jele, hanem a szereteté. Az önmagunk és a körülöttünk élők iránt tanúsított szereteté.

Hiszem, hogy az életnek nem a küzdelemről kell szólnia, hogy a nehézségeket megfelelő támogatással magunk mögött tudjuk hagyni és elindulhatunk a boldogság felé.

A coaching eszközeivel abban tudok segíteni Neked, hogy ott állok melletted, amikor épp erőd vagy ötleteid híján vagy, és segítek megtalálni a saját legjobb megoldásodat, a saját boldogságodat. Segíthetek visszatalálni az erődhöz, önmagadhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, a családodban, a kapcsolatodban, az életedben. Hogy jól érezd magad magaddal, mert hátra tudtad hagyni azt, amit már el kellett engedned, vagy mert elérted a célodat, meg tudtad változtatni az életmódodat, lett időd magadra és ennek eredményeként ismét megtaláltad a boldogságodat.

És igen, mindezt azért teszem, hogy Te kiegyensúlyozott, harmonikus és boldog légy, és Rajtad keresztül ez a világ végül egy kicsit jobb hely lehessen.

Ha úgy érzed, hogy volna mit magad mögött hagyni, megváltoztatni vagy épp elérni, megvalósítani, azt mondom, ne habozz! Irány a boldogság!

Március a nők hónapja!

Minden kedves női ügyfelem, aki márciusban 3 alkalmas coaching bérletet vásárol, további kedvezményben részesül. A részleteket a Szolgáltatások menüpontban találod.

Szeretettel várlak,

Anett