ThetaHealing®

Mi a ThetaHealing®

A ThetaHealing® a ma ismert egyik legerőteljesebb és egyben leglágyabb energiagyógyászati módszer, amely spirituális alapokon ötvözi a pszichológia és a kvantumfizika alapelveit.
Segítségével feltárhatóvá válnak az emberi elme tudatalatti részében tárolt tartalmak, így hozzáférést, rálátást kaphatunk azokra a korlátozó hitrendszereinkre, amelyek a fizikai életünkben hiányként, betegségként, elakadásként, kapcsolati nehézségként stb. jelennek meg.

És bár a tudatos rálátás fontos, önmagában nem elégséges a probléma megoldásához.

A ThetaHealing® segítségével ezek a korlátozó meggyőződések kiiktathatók és felcserélhetők olyan pozitív hitrendszerekkel, amelyek viszont támogatnak minket a mindennapjainkban, az okok megértése révén segítenek a tovább lepésben vagy akár egy konkrét cél elérésében.

Hogyan lehetséges ez?

Mára már tudományosan bizonyított tény, hogy az életünk, a mindennapjaink irányításának mindössze 2-10%-át végzi a tudatos elménk, 90-98%-ban a tudatalattink, pontosabban a tudatalattinkban tárolt meggyőződések, az ott futó programok irányítanak minket. Nagyon nem mindegy tehát, hogy a tudatalattiban a támogató, előre mutató vagy a korlátozó, lehúzó hitrendszereink működnek éppen.

Mindannyiunknak vannak támogató és korlátozó hitrendszerei egyaránt. Hogy éppen mi fut, mi az, ami irányít, jól felismerhető abból, hogy hogyan érezzük magunkat a mindennapjainkban, abba az irányba haladnak-e a dolgaink, amerre szeretnénk, betegséggel, fájdalommal küzdünk-e, boldog családi környezetben vagy magányosan élünk stb.

A ThetaHealing® technikával a tudatalattiban elraktározott negatív hitrendszerek gyökeréig, a kialakulásuk pillanatáig ásunk le, hogy azokat onnan töröljük, majd a helyükbe pozitív, támogató programot töltsünk be.
Ez tulajdonképpen olyan, mint egy hatékony és céltudatos kertészkedés. Gyökerestül kiássuk a kártékony vagy nem hasznos növényt, és a helyébe olyat ültetünk, amilyet a kertben látni szeretnénk.

A folyamatban az agy theta állapota, vagyis az agyhullámok theta rezgése van a segítségünkre. Ezen az agyhullám frekvencián lehetséges ugyanis hozzáférni a tudatalatti tartalmakhoz, és azokon változtatást elérni. Ezt állapotot mindannyian megtapasztaljuk naponta legalább kétszer, közvetlenül ébredéskor és elalvás előtt, tehát nincs benne semmi misztikus.
Hogy mi történik egy konzultáción és milyen helyzetekben tud segíteni, arról majd egy következő alkalommal mesélek.

Addig is, ha kedvet kaptatok egy jó kis önismereti utazáshoz, gyertek, várok mindenkit szeretettel!
Varázslatos lesz 🙂