Hogy néz ki egy ThetaHealing® konzultáció?

Egy ThetaHealing® konzultáció is úgy kezdődik, hogy az ügyfél röviden elmondja, mi az a terület, probléma, amihez megértést, megoldást szeretne találni. Ha szükségesnek látszik, a helyzet kialakulásának körülményeit is átbeszéljük, majd belekezdünk magába a ThetaHealing®-be.

Egy alapmeditációval indulunk, amit én, a konzulens vezetek, és az ügyfél csukott szemmel hallgat, az elhangzottakat elképzeli, vizualizálja. Mire a meditáció véget ér, mindketten théta állapotban vagyunk.

Itt ezen a ponton szükségesnek tartom elmondani, hogy ez az állapot sem kívülről, sem belülről nem egy extrém állapot. Nem vagyunk sem transzban, sem öntudatlan, kiszolgáltatott állapotban. 🙂

Egy mélyen relaxált állapot, ami egyébként nagyon kellemes, már-már pihentető érzés (és nem mellesleg mindenkinek ismerős, hiszen ebben a természetes állapotban vagyunk mindannyian naponta minimum kétszer: közvetlenül elalvás előtt és ébredés után).

Nincs elvárt testhelyzet, tehát nem kell feküdni hozzá, sőt, jobb is, ha nem fekszik az ügyfél, mivel úgy fokozott az elalvás valószínűsége. Tehát ülünk. Én otthon, és te is az otthonodban. Vagy ahol jól esik, mivel a szolgáltatást én jelenleg online nyújtom.

Már hallom is a kérdést, amire a válasz igen, online is pontosan ugyanazt az eredményt és élményt fogod kapni, amit személyes jelenléttel.

Igen, biztos 🙂

Szóval megvolt az alapmeditáció, thétában vagyunk, és nekifogunk az ásásnak.

Én kérdezek, te válaszolsz. Elmondod, hogy a kérdésem nyomán milyen érzések bukkantak fel benned, milyen belső képek jelennek meg a szemeid előtt, milyen gondolatok, emlékek törnek elő látszólag a semmiből.

És igen, légy nyugodt, neked is elő fognak jönni.

Épp ez a zsenialitása a módszernek, hogy mindenkinél működik.

Még nálad is.

Aztán mikor a kérdések nyomán eljutunk a kialakult probléma gyökeréig, ott ami nehezet, korlátozót, negatív meggyőződést találunk, azt mind töröljük, és megnézzük, hogy a te egyéni helyzetedben mire van helyette szükség. Ezeket a hitrendszereket, érzéseket pedig betöltjük a tudatalattiba, hogy mostantól ezek a támogató, segítő programok fussanak, ezek vezéreljenek a mindennapjaid során.

Ez a folyamat az ásás klasszikus folyamata. Ennek számtalan variációja létezik, helyzethez és egyénhez igazodva, tehát egy dologban biztos lehetsz, teljes mértékben a te speciális kérdésedre és élethelyzetedre szabott megoldást fogsz kapni.

A következő részben arról fogok írni, hogy mi mindenre jó, milyen problémák esetén alkalmazható a technika.