Milyennek látod az életed?

Részlet Keisha Blair Holisztikus jóllét című könyvéből

„…Amint ott ültem az egybegyűltek között az első sorban a férjem temetésén, körülbelül négyszáz ember előtt, akik megjelentek, s ahogy hallgattam, hogy a felszólalók egymás után hasonló szavakkal ecsetelik Garfield életét, valami egészen nyilvánvalóvá vált előttem: ha ötvennégy, hetvennégy vagy kilencvennégy évesen halt volna meg harmincnégy helyett, ugyanaz lett volna az életének a forgatókönyve, hiszen világos értékrendje volt, és e szerint is élt – erős szándékkal és proaktívan. Mivel így tett, sokak életére hatással volt, és az öröksége tovább él majd, akkor is, ha nincs már közöttünk. Ez egy valódi életlecke volt a számomra: nem kell arra várnunk, hogy megteremtsük azt az életet, amit akarunk, vagy hogy hatással legyünk a társadalomra.
Férjem gazdag örökségét nem pusztán pénzügyi mutatókkal lehetett mérni, hanem az is mérlegre került, hogy hány ember lelkét érintette meg és gazdagította.
Ha nézőként vennél rész a saját temetéseden, mit szeretnél, hogyan emlékezzenek rád a barátaid, a családod? Mik a legmarkánsabb témák, amiket hallani akarsz? Mely pillanatokra lennél a legbüszkébb?”

Ha most nem úgy élsz, mint szeretnél, tudd, hogy sosem késő váltani!

Ha már próbáltad, de nem sikerült, az nem azt jelenti, hogy nem lehet. Az csak annyit jelent, hogy nem az a módszer lesz a megoldásod.

Próbáld másképp és más lesz az eredmény is!

A ThetaHealing® segítségével rálátást kaphatsz arra, hogy mi akadályoz a változtatásban és ezt az akadályt meg tudod szűntetni.

Ne mondj le magadról, mert élheted azt az életet, amire vágysz!