Rólam

Panurjasz Anett Antigoné vagyok, félig magyar, félig görög származású gyermek, nővér, barátnő, kolléga, feleség és anya (az időben haladva most itt tartok). Sokáig próbáltam mindegyik lenni egyszerre, és mindegyikben jól teljesíteni, de ahogy szaporodtak a szerepek, ez egyre kevésbé sikerült és egyre kevésbé találtam közöttük magamat – pedig egyre nagyobb szükségem volt rá. Úgy éreztem, hogy ez egy olyan útvesztő, ahová inkább befelé visz az út, mint kifelé.
Hosszú ideje kerestem a megoldást, mikor megérkezett az életembe a coaching egy zseniális coach személyében, aki segített rendet tenni a belső zűrzavarban és új nézőpontból közelíteni mindehhez. A folyamat végére fokozatosan minden a helyére került, előkerültem én is, és már nem útvesztőkent éltem meg a szerepeimet, nem teljesíteni akartam bennük, hanem az életem színeiként megélni őket. Már nem az volt a kérdésem, hogy hogyan tudnám mindezt egyszerre és jól működtetni, hanem hogy mivel tudnám még tovább színesíteni az életemet, mi minden lehetek még?

A válasz egyszerű és egyértelmű volt: ezt a varázslatot tovább akarom adni másoknak is. Így lettem mindezek mellé coach.

…és Ariadnéról

Ez a név különösen közel áll a szívemhez, mert azokat a gyerekkori estéket idézi fel, amikor az én drága görög nagymamám egy nagy becsben tartott, hatalmas könyvvel leült az ágyam mellé, és egy varázslatos nyelven egy még varázslatosabb világba vitt, ahol küklopszok, és nimfák élnek, ahol az isteneknek se szeri se száma, és ahol a vágyak és a belső hit egészen a Napig röpítik az embert. Így aztán, amikor tanulmányaim során kezdett kitisztulni a saját szerepem a coaching folyamatokban, nem volt kérdés, hogy ezt a szerepet számomra Ariadné alakja és a hozzá tartozó történet testesíti meg leginkább.

Ha azt veszed észre, hogy egyre többször kérdezed magadtól, hogy hogyan oldd meg, mivel kezdd, vagy merre indulj, gyere, segítek megtalálni a válaszaidat. Az együtt töltött üléseken azt a “fonalat” adom a kezedbe, ami mentén haladva megtalálod a saját kijáratodat abból a helyzetből, amivel megkerestél.

Ha úgy érzed, hogy volna mit magad mögött hagyni, azt mondom, ne habozz, indulj el kifelé: Irány a boldogság!